Πάρης: γλυκόπιοτος «μύθος»

  • paris1
  • paris2
  • paris3
  • paris4
  • paris5

« Ο Πάρης, πασίγνωστος από την ελληνική μυθολογία, έχει συνδέσει τα όνομα του με την απαγωγή της ωραίας Ελένης, την πρόκληση του τρωικού πολέμου και τον θανάσιμο τραυματισμό του Αχιλλέα με βέλος του στη φτέρνα…..»

Κορμοστασιά, ομορφιά και χάρη.. Μόνο που κινείται και κλέβει καρδιές. Δεν χρειάζεται να τον απαγάγετε!! Είναι έτοιμος να γίνει σύντροφος της ζωής σας.
Αυτός ο ασυνήθιστος μποξερολαμπραντοράκος, με τα πανέμορφα γήινα χρώματα του και το απίστευτο ταμπεραμέντο του, κρατά τα κλειδιά της παντοτινά αρμονικής συμβίωσης μαζί σας.
Είναι έτοιμος για όλα, για τα σαλόνια, τα… «Αλώνια», τις εκδρομές, τη φύλαξη των.. «ονειρων» σας.
.Ένας Παρης που με το βλέμμα του και μόνο, ρίχνει βέλη έρωτα στη καρδιά σας.

Θα υιοθετηθεί αυστηρά και μόνο εντός αττικής, στειρωμένος, αιματολογικά ελεγμένος, με βιβλιάριο υγείας, ( επιθυμητή κάποια συμβολική συνεισφορά στα ιατρικά του έξοδα), ταυτότητα, μικροτσίπ (ν.4039/2012) συμμετοχή στο πρόγραμμα επιβράβευσης υιοθεσίας αδέσποτου σκυλου και υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας από το φιλοζωικό & φιλανθρωπικό σωματείο Εθελοντών «Φίλοι ζώων & ανθρώπων» Φ.Ζ.Κ.Α. (ΑΜΣ.29275, 477/12) (εναλλακτικά: Η εικονική του αναδοχή, είναι απλή και εύκολη για εσάς άλλα πολύτιμο δώρο ζωής στο ταξίδι κάθε ψυχής, μέχρι να φτάσει στην Ιθάκη της.)

Τηλεφωνήστε στην Όλγα στα (vod) 6945386096 & (whatsup) 6986008025 (παράκληση: όταν δεν απαντώ αφήστε γραπτό μήνυμα- sms) ή στο email olgazoa2012@gmail.com ή στην φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας www.filoizoon.gr.

Δείτε το άλμπουμ του Πάρη στο Facebook.

You may also like...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *